Over ons


Jeroen Kroon

Ik ben Jeroen Kroon en vanaf mijn 15e ben ik begonnen te werken bij een slagerij in Kudelstaart, in eerste instantie als zaterdag baantje naast mijn studie. Dit is dan ook het moment waarop mijn passie voor het slagersvak is ontstaan en waardoor ik aan mijn slagersopleidingen ben begonnen. Na het behalen van diverse diploma’s, het opdoen van veel ervaring in verschillende slagerijen en na deelname aan fantastische slagerswedstrijden waarmee ik in 2013 zowel Nederlands als Europees kampioen ben geworden, ben ik er nu helemaal klaar voor om mijn eigen slagerij te beginnen!

Na veel overleg met Ton hebben wij er voor gekozen dat ik eerst als Chef slager bij Keurslagerij Ton Oostveen ben gaan werken met het doel om deze over te nemen. Ik ben dan ook erg blij dat ik vele van jullie al heb mogen ontmoeten en dat ik, samen met mijn collega’s, in de afgelopen twee jaar een sterk team heb kunnen vormen.

Net zoals jullie nu van Slagerij Ton Oostveen gewend zijn gaan wij ook vanaf oktober veel aandacht besteden aan de kwaliteit van het vlees, blijven wij een groot assortiment kazen aanbieden en staan wij met hetzelfde gezellige en vakkundige team voor jullie klaar.

Graag wil ik hier wel het een en ander aan toevoegen. Zo gaan wij het assortiment met maaltijden flink uitbreiden. Worden er naast een heerlijk en verantwoord stuk vlees meer specialiteiten aan het assortiment toegevoegd. En mocht je op zoek zijn naar een lekker en uniek cadeau, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Zo verzorgen wij unieke borrelpakketten in elke gewenste vorm.

Ton Oostveen

37 jaar keurslagerij... in 1984 zijn wij gestart in Nederhorst den Berg, een kleine gemeente. Maar al gauw was ik op zoek naar een grotere uitdaging. 
Wij kwamen in De Meern op het Mereveldplein, een prachtige periode waarbij de klanten om 8.00 uur voor de deur stonden te dringen om in de smalle winkel te kunnen komen. In 2014 verhuisde wij naar Terwijde. Wat ontzettend mooi om al deze ontwikkelingen te mogen ervaren.

Terwijde is nog volop in aanbouw. De wensen van de consument zijn veelzijdig.
Er is veel vraag naar kwaliteit, een lekker en eerlijk stukje vlees en ambachtelijke bereidingswijzen. Ook milieu- en diervriendelijke producten zijn de laatste tijd erg belangrijk. Al deze aspecten staan bij ons hoog in het vaandel. De openingstijden zijn in de loop van de tijd veranderd, waardoor wij nu zelfs op zondag voor jullie klaar staan. Ik ben heel blij jullie te kunnen vertellen dat ik altijd met onwijs veel plezier en gedrevenheid gewerkt heb om alle wensen te vervullen en de kwaliteit te kunnen waarborgen. 

En nu is het tijd voor de volgende stap... Jeroen is 2 jaar geleden bij ons komen werken en gaat per 3 oktober het stokje overnemen. Jullie kennen hem inmiddels allemaal. 
Jeroen heeft veel ervaring in het slagersvak en is erg enthousiast en creatief. Hierdoor blijft onze kracht van kwaliteit, innovatie en persoonlijk contact bestaan. Hij zorgt er voor dat het huidige assortiment uitgebreid gaat worden met nog meer overheerlijke producten. Maar uiteraard kunnen jullie nog steeds bij ons terecht voor onze huidige specialiteiten. Laat je verrassen! 

Omdat ik jullie enorm ga missen zijn wij overeen gekomen dat ik nog enkele dagen per week werkzaam blijf bij slagerij Jeroen Kroon. Wij zijn enthousiast en hebben alle vertrouwen in de nieuwe ontwikkelingen en begroeten jullie graag wéér in de vernieuwde winkel. 

Jeroen en Maxime, wij wensen jullie heel veel succes en geluk! 
Alle dank aan de personeelsleden voor de fijne samenwerking. 
Ook alle klanten willen wij hierbij bedanken voor het vertrouwen en de gezelligheid. 

Ria

Nostalgie...
37 jaar geleden kwam ik vanuit mijn zorg achtergrond in de vleesbranche terecht. Ik ben begonnen met het “venten” van gehakt, vlees en worsten in grote hoeveelheden in de polders.

Een nieuwe carrière voor mij.
Al snel leerde ik veel van het vak en onderscheid te maken tussen de karbonades.
Onze kinderen werden geboren, 4 prachtige mensen die ook al van jongs af aan geleerd hebben om mee aan te pakken in de winkel.
Zij gaan heerlijk hun eigen weg.
Terugkijkend kijk ik met een goed en trots gevoel op al die jaren slagerij samen met Ton, al was het voor mij parttime.
Ton gaf mij gelukkig de ruimte om tevens ook weer te gaan werken in de zorg. Ik heb mooie herinneringen kunnen opbouwen aan de winkel. Samen met Ton kunnen we het nu heel goed afsluiten, de cirkel is rond. Ik wens Jeroen en Maxime alle geluk en een frisse en vernieuwende toekomst toe!

Patricia de Jong

Ik wil me graag voorstellen.

Mijn naam is Patricia de Jong en ik werk al vanaf mijn 17e in de slagerij. Voordat ik bij Slagerij Ton Oostveen terecht kwam heb ik 12 jaar met veel plezier bij Slagerij De Kroes in Hilversum gewerkt waar ik veel ervaring op heb gedaan. Nu mag ik met trots zeggen dat ik alweer 20 jaar bij Slagerij Ton Oostveen werkzaam ben. In die tijd zijn we 2 keer verhuisd en op dit moment zitten we al 7 jaar op dit gezellige winkelcentrum in Terwijde.

Wat het werk in de slagerij voor mij zo leuk maakt is de veelzijdigheid van mijn werkzaamheden. Enerzijds het werken met mooie producten en anderzijds de interactie met de klanten. En niet geheel onbelangrijk; het hebben van leuke collega’s. We hebben het onderling erg gezellig en vullen elkaar goed aan waardoor we een sterk team vormen.

Na 20 jaar voor Ton Oostveen gewerkt te hebben, gaan we over naar Jeroen Kroon. Een slager welke vol passie te werk gaat. Ik kijk er naar uit om samen met het team en met jullie een nieuwe start te maken!

Helga

Gezellige klanten,

Vele zullen mij wellicht kennen daar ik inmiddels al 17 jaar met veel plezier bij Slagerij Ton Oostveen werkzaam ben. Hierbij vertel ik jullie graag meer over mezelf. Mijn naam is Helga en ik ben 59 jaar jong. Grappig genoeg ben ik hier terecht gekomen via mijn dochter. Zij werkte vroeger op de zaterdagen bij Slagerij Ton Oostveen als bijbaan en toen ze op zoek gingen naar nieuw personeel ben ik met Ton in contact gekomen. Jullie raden het waarschijnlijk al, maar van het een kwam het ander en zo zijn de afgelopen 17 jaar voorbij gevlogen.

Jullie vinden mij voornamelijk in het eiland waar ik overheerlijke maaltijden, diverse belegde broodjes en de lekkerste grillproducten voor jullie bereid.

Gelukkig kan ik zeggen dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga! Mijn doel is om elke klant met een glimlach de deur uit te zien gaan.

Ik kijk erg uit naar de overname en de veranderingen welke dit met zich mee brengt!

Naomi

Mijn naam is Naomi, ik ben 26 jaar jong en al 11 jaar actief is de slagersbranche. Mijn slagers carrière begon toen ik als bijbaan bij slagerij Bader terecht kwam. Dit beviel zo goed dat ik ben begonnen aan diverse opleidingen met als doel Chef Slager te worden. Ik ben dan ook erg trots om jullie te mogen vertellen dat ik deze titel inmiddels behaald heb! Ook in de slagerij zelf heb ik een grote ontwikkeling door gemaakt en veel geleerd. Sinds 3 jaar werk ik nu met veel plezier bij Slagerij Ton Oostveen.

De slagerij is mijn passie en ik haal veel energie uit het adviseren van klanten. Ik denk graag met jullie mee en vind het erg leuk om creatief bezig te zijn.

Wil jij advies over vlees, bijvoorbeeld voor een speciaal gerecht, of ben je op zoek naar iets bijzonders? Dan help ik jou graag verder. Ik kijk er naar uit om samen met mijn top collega’s jullie te ontvangen in onze mooie slagerij, Slagerij Jeroen Kroon.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.