Worstmakerij

Diverse specialiteiten worden bereid in eigen worstmakerij. Alle producten worden hier traditioneel en ambachtelijk gemaakt met de lekkerste ingrediënten. De verse specialiteiten worden voor jou voorverpakt, zodat je deze zelf kunt uitkiezen en meenemen in de winkel.



TIP! Beleg een robuuste snee brood met een laagje roomboter en boerenachterham. 


Onze toppers

  • Beenham
  • Boerenham
  • Gebraden runderrollade
  • Gekookte worst
  • Grillworst
  • Hamsoorten
  • Kipcervelaat
  • Mortadella
  • Panchetta
  • BEKROOND! Rookworst
  • GOUD! Spare-ribs


Vleeswaren

  • Boerenachterham
  • Gandaham
  • Gebraden beenham
  • Gebraden fricandeau
  • Gebraden kalfsrollade
  • Gebraden kalfsfricandeau
  • Gebraden runderrollade
  • Italiaanse beenham
  • Parmaham
  • Serranoham
  • Spinata Romano


TIP! Maak een rolletje van boerenachterham en vul dat met roomkaas en een beetje peterselie.

Predicaat GOUDKEUR voor onze rookworsten

Tijdens de nationale productkeuring georganiseerd door de Vereniging van Keurslagers zijn onze rookworsten van uitstekende kwaliteit bevonden en daarmee hebben zij het predicaat GOUDKEUR verdient.

Bij de keuring wordt vooral gelet op geur, kleur, smaak en samenstelling.

Met deze mooie beoordeling weet je dat met een rookworst van Jeroen Kroon je een topkwaliteit stukje worst op tafel hebt.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.